sâmbătă, ianuarie 10, 2009 | Posted in , ,
Mai jos aveţi câteva exemple cu ce ştie să facă SketchUp. Este un program extrem de simplu, rapid şi care dă rezultate de excepţie. Trebuie doar să te obişnuieşti cu utilizarea lui.

Proiectul a fost făcut pentru MaxHouse, o firmă din Arad, şi reprezintă un model de amenajare a unei băi, pentru un client care dorea să cumpere gresie şi faianţă şi nu ştia exact ce să aleagă. Clientul a ales două tipuri de gresie şi faianţă (unul pe verde şi cel din imagini, la care s-a oprit) şi dorea să vadă înainte să cumpere câteva modele de amenajare.Proiectul a fost făcut la scară, cu dimensiunile reale ale băii clientului.

Vedere de sus:

Category: , ,
��

Comments

5 responses to "Proiect amenajare baie"

 1. Alexe Poldi On 14 ianuarie 2009, 14:31

  nu stiu prea bine, dar Sketch Up-ul asta e un soft urilizat in general in proiectele decorative? Eu folosesc Anim8or. Stiu ca e ceva mai greu, dar are o oferta mult mai complexa de texturizare!

   
 2. FB Ronnie On 14 ianuarie 2009, 16:04

  Ma intereseaza subiectul. Ai un portofoliu de proiecte? Cum arata un astfel de proiect si cat e de greu de folosit Anim8or?

   
 3. aura necula On 19 ianuarie 2009, 23:07

  E ok si Sketschup,dar ai incercat Chief Architect X1? Randeaza mai repede si finalul arata ca in Archicad:).

   
 4. FB Ronnie On 20 ianuarie 2009, 09:41

  Aura, mersi de sugestie.
  Am sa ma interesey despre acest soft. deocamdata folosesc SU pentru ca e repid si usor de folosit, nefiind o profesionista in domeniu. Si SU e si gratuit.

   
 5. Aerografie Ro On 1 iunie 2012, 18:30

  Salut!

  Dacă îți place arta și vrei să susții talentul din țara noastră îți propun o colaborare. Sunt administratorul siteului aerografie.ro și îți ofer să facem un schimb de articole și linkuri între blogurile noastre.
  Pentru a afla mai multe detalii despre oferta mea, intră pe linkul:
  http://aerografie.ro/pages/schimb-de-linkuri

  Adrian Moisa,
  Y!mess: aerografie_ro