sâmbătă, ianuarie 10, 2009 | Posted in , ,
Mai jos aveţi câteva exemple cu ce ştie să facă SketchUp. Este un program extrem de simplu, rapid şi care dă rezultate de excepţie. Trebuie doar să te obişnuieşti cu utilizarea lui.

Proiectul a fost făcut pentru MaxHouse, o firmă din Arad, şi reprezintă un model de amenajare a unei băi, pentru un client care dorea să cumpere gresie şi faianţă şi nu ştia exact ce să aleagă. Clientul a ales două tipuri de gresie şi faianţă (unul pe verde şi cel din imagini, la care s-a oprit) şi dorea să vadă înainte să cumpere câteva modele de amenajare.Proiectul a fost făcut la scară, cu dimensiunile reale ale băii clientului.

Vedere de sus:

Category: , ,
��

Comments

4 responses to "Proiect amenajare baie"

  1. alex2stf On 14 ianuarie 2009 la 14:31

    nu stiu prea bine, dar Sketch Up-ul asta e un soft urilizat in general in proiectele decorative? Eu folosesc Anim8or. Stiu ca e ceva mai greu, dar are o oferta mult mai complexa de texturizare!

     
  2. FB Ronnie On 14 ianuarie 2009 la 16:04

    Ma intereseaza subiectul. Ai un portofoliu de proiecte? Cum arata un astfel de proiect si cat e de greu de folosit Anim8or?

     
  3. Anonim On 19 ianuarie 2009 la 23:07

    E ok si Sketschup,dar ai incercat Chief Architect X1? Randeaza mai repede si finalul arata ca in Archicad:).

     
  4. FB Ronnie On 20 ianuarie 2009 la 09:41

    Aura, mersi de sugestie.
    Am sa ma interesey despre acest soft. deocamdata folosesc SU pentru ca e repid si usor de folosit, nefiind o profesionista in domeniu. Si SU e si gratuit.